Tuinaanleg in u omgeving

Geen enkele wens is te gek voor Hoveniersbedrijf Wessels, want op het gebied van tuinaanleg zijn wij van alle markten thuis. Zowel in Tilburg als in de omliggende regio staan wij voor u klaar om uw ideeën voor een tuin werkelijkheid te maken.  

Of u nu zelf een gedetailleerd idee heeft van wat u wilt, een tuinarchitect een ontwerp heeft laten maken of ons uw tuin wilt laten ontwerpen, u kunt altijd terecht.

Onze tuinaanleg in Tilburg en omgeving houdt niet op bij het leggen van graszoden en aanplanting. U kunt door ons ook uw bestrating laten aanleggen en een schutting laten plaatsen.

 

Een greep uit onze diensten

Het is het complete pakket van diensten dat Hoveniersbedrijf Wessels bijzonder maakt. U hoeft hierdoor namelijk maar één bedrijf in te huren voor de complete tuinaanleg of renovatie van uw tuin.

Dit is een greep uit onze diensten:

 • sierbestrating 

 • Aanplanten

 • Graszoden laten leggen

 • Terrassen laten aanleggen

 • Bestrating laten aanleggen

 • Beregeningssysteem laten aanleggen

 • overkapping 

Heeft u een bijzondere wens en komt dat in dit rijtje niet terug? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat wij u gewoon kunnen helpen.

Hoveniersbedrijf Wessels voor uw tuinaanleg

Onze tuinaanleg begint met het (deels) leeghalen van uw tuin. Datgene wat wordt hergebruikt leggen we netjes opzij, de rest voeren we voor u af.

Daarna gaan we de grond afgraven en een zandbed maken voor het aanleggen van de bestrating. Hierbij kunnen we ook eventuele kabels en leidingen voor verlichting of een beregeningssysteem leggen.

Vervolgens gaan we beddingen maken, hierbij wordt er ook rekening gehouden met de afwatering van de terrassen en paden.

Als laatste is het tijd voor de beplanting, het leggen van het gazon en het opruimen. Hierna kunt u zonder achtergebleven rommel ongestoord van uw tuin gaan genieten!

U kunt dan beslissen of u ook het tuinonderhoud door ons wilt laten verzorgen.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Wij zijn ontzettend blij met zijn werk op onze camping! Mocht je je tuin willen laten bijhouden of aanleggen, denk dan even aan Jasper Wessels. Wij zijn altijd tevreden geweest over zijn werk!

 • Ik ben super blij met de bestrating van m'n inrit. Deze is mooi en snel gelegd ondanks de vele m2. Ik heb Jasper gelijk gevraagd of hij wil kijken naar m'n tuin voor onderhoud!

 • hoveniersbedrijf wessels heeft bij ons een hele mooie douglas overkapping geplaatst. We zijn der onzettend blij. En we zouden je bij iedereen aanraden onzettend bedankt 

 • jasper heeft bij onze tuin in dongen aangelegd. we zijn super blij met zn advies en zn ideeen. we zijn je erg dankbaar. hoveniersbedrijf wessels is echt een aanrader.

   

 • jasper wessels heeft bij ons complete zijn aanleg gedaan. overkapping, bestrating,verlichting,aanplanten van onze tuin het ziet er top uit. we laten hoveniersbedrijf wessels ook onze tuin bij houden. 

Hoveniersbedrijf Wessels

Uiterste Stuiver Oost 6
5105 NG Dongen
KVK 76995755

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-22955208

Contact

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.