Boomverzorging in Tilburg en omgeving

Heeft u bomen in uw tuin? Dan is het belangrijk dat deze goed worden verzorgd. Daarom kunt u Hoveniersbedrijf Wessels behalve voor tuinaanleg en tuinonderhoud ook voor boomverzorging in Tilburg en omgeving inhuren. 

Dit houdt onze boomverzorging in:

  • Het planten van alle soorten bomen

  • Het snoeien van jonge en oude bomen

  • Het verwijderen van gevaarlijke takken

  • Het rooien van bomen

Bij het aanleggen van uw nieuwe tuin kunnen wij een bestaande boom ook verplanten. Wij zorgen goed voor het wortelstelsel, waardoor de verplaatste boom gezond blijft.

Snoeien is het belangrijkste onderdeel van boomverzorging

Bomen kunnen in de loop van de tijd flink in omvang en hoogte toenemen. Er zijn boomsoorten waarvan de takken in een paar jaar tijd meters kunnen groeien.

Voor u het weet is uw sierlijke boompje een reus geworden die ervoor zorgt dat u veel te veel schaduw in uw tuin heeft. Maar die reus kan ook voor veel schade zorgen als er bij een storm grote takken afbreken.

Door uw bomen deskundig te laten snoeien kunt u de groei en de vorm van uw bomen in het gareel houden. Een boom die goed is onderhouden zal veel langer meegaan en minder snel voor hinder of gevaar zorgen.

Heeft u een of meerdere bomen die te groot zijn geworden? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Wessels. Met onze boomverzorging in Tilburg en omgeving zorgen wij ervoor dat u alleen maar van uw bomen hoeft te genieten.

Deskundige boomverzorging in Tilburg en omgeving

Wist u dat de meeste burenruzies ontstaan omdat de boom in de ene tuin het zonlicht in de andere tuin blokkeert? Dit kunt u voorkomen door regelmatig uw boom te laten snoeien.

Daarbij kunt u zelf op een ladder klimmen en halsbrekende toeren uit gaan voeren, maar u kunt het ook uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Wessels. Boomverzorging is een vak en wij zorgen ervoor dat uw boom gezond blijft en niemand hindert.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat alle overtollige takken voor u worden afgevoerd. Wij laten uw tuin altijd netjes achter!

Lees meer over Hoveniersbedrijf Wessels

Wat onze klanten zeggen

  • Wij zijn ontzettend blij met zijn werk op onze camping! Mocht je je tuin willen laten bijhouden of aanleggen, denk dan even aan Jasper Wessels. Wij zijn altijd tevreden geweest over zijn werk!

  • Ik ben super blij met de bestrating van m'n inrit. Deze is mooi en snel gelegd ondanks de vele m2. Ik heb Jasper gelijk gevraagd of hij wil kijken naar m'n tuin voor onderhoud!

Hoveniersbedrijf Wessels

Uiterste Stuiver Oost 6
5105 NG Dongen
KVK 76995755

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06-22955208

Contact

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.